домашни любимци

Трима изследователи от Орегонския национален университет провеждат интересен експеримент с котки и изясниха, че котките се привързват към хората много повече, отколкото е прието да се смята. Писанковците имат репутация на доволно големи непукисти,...
Кучетата обожават да се гмурват в локви, да се въргалят в калта и да гледат виновно след това. Колкото и да ви мързи да го къпете после, знайте, че, ако някъде има кал кучето ви ще я намери и ще цопне в нея!
Оставяли ли сте някога кучето си под надзора ма майка си? Е, тогава знаете, че след като се върнете вкъщи ще ви чака изненада. 
Това са много произволни снимки на произволни животни, които правят каквото си искат. И нищо не можеш да направиш по въпроса!
Потребители онлайн споделят снимки на своите нестандартни домашни любимци. Малките порове са толкова сладки и глуповати, че няма как да не те разсмеят!
Да имаш куче е едно от най-големите богатства на света. А от всичко най-любими са ни точно тези дебилни физиономии.
Не ти е безизвестно, че котките отдавна са превзели сърцата ни. За наше щастие онлайн потребители са създали subreddit, в който качват снимки на "нелегално малки котки", а ние нямаме търпение да ти ги покажем!
Котките са очарователни животни, но очевидно не знаят какво е лично пространство. Често не можем да се скрием от тях дори в банята. Те обожават да ни наблюдават докато се къпем или докато ходим до тоалетна. Ето ти и няколко примера.
Навън е мрачно и хладно и определено не прилича на златната есен, която си представяхме. Затова ти представяме тези симпатични животни, които ще подобрят настроението ти от раз.
Котки им кажи... Където и да се намират се държат като господари. Май е време всички да започнем да се подчиняваме!
В този топъл и слънчев ден ни е нужна доза смях и добро настроение! Ето затова днес ще те разсмеем с тези кучета в доста нелепи ситуации!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ