Води се, че е пролет, но още не смеем да приберем зимните дрехи. Въпреки това не спираме да си представяме как сме в нечий заден двор (простаци!) и как полагаме нежни ребърца и кебапчета на идеално загрято барбекю. После следва любимият цвърчащ...
Екологичната организация One Earth Designs представя продукт, който ще преобърне представите за бира-скара. Изделието SolSorce използва слънчевата светлина като източник на енергия за църпърването на наденички, патладжанчета и всякакви други...
Сезонът на скарите на открито вече направо си е дошъл. Все повече пияни хора ще обръщат разни месца на скара, отпивайки си биричка сладко-сладко. Една част от тях ще си причиняват и сериозни изгаряния. Представяме ви чудна колекция от скараджийски...
Ние обичаме барбекюто. Сигурно това вече е станало ясно заради материалите, които сме посветили на изкуството за пекване на скара. Сега обаче няма да ви даваме съвети за приготвянето на храна, а ще ви кажем кои са най-яките собственоръчно направени...
Вероятно никой няма да разбере, че отивате на парти, ако ви срещне с това куфарче. По-скоро би си помислил, че отивате на работа. Но не. Това е абсолютно потайно барбекю, скрито в черната кутия. И то съвсем лесно преносимо.
Грилът се отваря на...
Макар днес навън да е леко мрачно, месец май и следващите го юни, юли, август и септември предлагат перфектни условия за барбекю и скара на открито.
Миризмата на дървени въглища, пушек и месо, както и цвърчащият звук от мръвката резонират...
Печенето на скара си е мъжка работа. Откъдето и да го погледнеш. Макар и да им изглежда лесно на някои хора, изобщо не е така. Печенето на скара е изкуство, а в изкуството всеки детайл е от значение. Затова се осведомихме чрез Men's Health какво...