Най-яките барбекюта

31.07.2012, 11:01

   
 
Най-яките барбекюта

Ние обичаме барбекюто. Сигурно това вече е станало ясно заради материалите, които сме посветили на изкуството за пекване на скара. Сега обаче няма да ви даваме съвети за приготвянето на храна, а ще ви кажем кои са най-яките собственоръчно направени барбекюта от хора с доста богато въображение, а явно и със завидни умения.

Барбекю от Фолксваген Бийтъл


Не бихме ви съветвали да разрушите автомобила си, ако той все още е в движение, но ако имате един излишен Бийтъл, няма по-добро решение от това да го превърнете в барбекю.

Барбекю пищов


Със сигурност, ако поканите гости на барбекю и имате такава скара, те ще бъдат много по-впечатлени от начина, по който тя изглежда, отколкото от това колко вкусна храна се приготвя на нея. Но на майстора на това произведение – тексасеца Джо Ууд, му били необходими две години и 1100 часа, за да го изработи. Използвал е два тона материал от червен дъб и въглеродна стомана за направата му. Но пък сигурно си заслужава.

Барбекю Death Star


Ясно е, че човекът, изобретил това барбекю, е луд фен на "Междузвездни войни". Интересно, какви ли пържоли стават в него.

Барбекю мотор


Ето това барбекю буквално можете да влачите със себе си, където пожелаете.

Барбекю саксия


Трябва да признаем, това доста ни изненада – саксията можела да служи и за нещо друго, освен за отглеждането на цветя или пък за да халосате с нея някой съсед. Всъщност идеята е страхотна, докато някой не реши да използва пластмасова саксия.

Източник: Joe.ie

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 4
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 31.07.2012 | 15:47
4 мога да живея само с баркекю и бира :)
от Не е посочен | 31.07.2012 | 11:46
3 Фолксвагена ми хареса като идея за барбекю, даже искам и аз да си направя такова, но първо трябва да си купя такава кола.
от Не е посочен | 31.07.2012 | 11:10
2 Много креативни идеи наистина, доста добре измислен дизайн.Най - практично ми изглежда барбекюто в колата, но и другите са доста интересни.
от Не е посочен | 31.07.2012 | 11:10
1 много оригинални идеи,тази със саксията особено ми хареса,човек може да импровизира ако се наложи,а няма под ръка барбекю:)
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ