Мъжки прически, които жените обожават

31.01.2023, 14:00

Отивай на фризьор!

   
 
Мъжки прически, които жените обожават
Източник: Pinterest

Идва един прекрасен момент в живота, в който трябва да отлепиш задника си от дивана и да се приведеш във вид. И понеже ние сме видни стилисти от седмицата на модата в Етрополе, днес ще ти дадем няколко идеи за готини мъжки прически. Наближава пролет, време е за промяна!

Попитахме дамите и те ни споделиха кои са най-горещите мъжки прически в момента. На която и да заложиш, няма да сбъркаш!

Отсечени линии

С тази визия ще заприличаш на арабски милиардер и жените няма да спрат да ти се лепят. Шегата настрана, тази прическа ще те накара да изглеждаш по-млад и симпатичен. Тя е идеална за момчета с кръгла, овална, сърцевидна, квадратна, продълговата или ъглова форма на лицето. Единственото, което трябва да имаш предвид е, че ще трябва да я поддържаш често и редовно!

Зализана

2379868instagram.com/kochifaraj

Амбициозните мъже са привлекателни. Точно такъв вид ще придобиеш, ако заложиш на тази прическа. Представлява обръсната коса от двете страни и отзад на главата, докато горната част на косата е дълга и зализана назад. Сресаната назад коса е оформена с гел.

Мъжки кок

Мъжкият кок се смята за символ на смелост от векове. Напоследък той се свързва с героизъм, благодарение на герои като Аквамен и Тор. Но изключителното нещо при мъжкия кок е, че това е гъвкава прическа, която е лесна за оформяне, въпреки че е достъпна само за мъже с дълга коса.

 

Crew cut

Ако си привлечен от простотата и естествената визия, ще се радваш да разбереш, че Crew Cut се завръща на сцената. Тази прическа датира от 1850-те години и набра популярност през 2020 г. по време на пандемията. Тя придава на мъжете военен вид, жените го намират за привлекателен.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ