6 мъжки навика, които дразнят жените

24.12.2019, 11:00

Спри веднага!

   
 
6 мъжки навика, които дразнят жените

Според нас хигиенните навици на мъжа се ограничават до това да се изкъпем и да си измием зъбите. Не знаем ти на какво мнение си, но много от нас прекаляват с гласенето с цел да впечатлят някоя жена. Е, имаме лоша новина за теб. Колкото повече се стараеш, толкова повече се излагаш в очите на дамите.

Ето какво ги дразни най-много!

Прекалено много парфюм

Натрапчива миризма на парфюм, която се носи от километри не е добра идея. Никой не иска да се задуши, след като се приближи до теб, така, че, ако не си сигурен колко да сложиш, по-добре пропусни ароматите.

Груби ръце

Добре де, мислехме, че кремът за ръце е женска работа, ама като се замислиш, никоя жена не обича да я драскат при всяко докосване. Направи нещо по въпроса.

Маникюр и педикюр?

Да, виждали сме мъже по салоните, но това ни се вижда прекалено. Освен, ако нямаш забит нокът на палеца, жената би те възприела като своя приятелка, ако се засечете в салона за красота.

Игнорираш проблема с пърхота

Това, че е почти Коледа, а навън няма сняг, не означава, че трябва да ръсиш бели снежинки навсякъде. Срещни се с дерматолог, вземи си подходящ продукт, че да не стане като в рекламите за шампоани против пърхот, ама без щастливия край.

Зарежи гела за коса

Когато жена ти ти казва, че си по-хубав без прическа, значи наистина си по-хубав без прическа. Стига се мазал с какви ли не простотии - демоде е и приличаш на някой от Backstreet Boys.

2203132

Груби устни

Едва ли се целуваш сам, за да усетиш, но ако устните ти са много груби, това не е особено приятно за жената до теб.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ