Как модата създава нови, ценни приятелства?

22.02.2012, 16:09

   
 
Как модата създава нови, ценни приятелства?

Хората се събират и запознават покрай общи приятели, по време на мероприятия, засягащи определена тема на интерес, и, разбира се – чрез общите философии за живота, които рано или късно пресичат пътищата им.

Миналия месец по време на Pitti Uomo или панаира за мъжка мода във Флоренция се случи и нещо много интригуващо, което не че не засяга модата, но го направи по един уникален начин. Един малък ресторант във Флоренция стана домакин на The Sartorialist (супер успешен моден блог), които организираха обяд за подбрани стилни мъже – точно 25 на брой.

Сценарият е прост, но вечен, перфектно отговарящ на джентълмените, които ще видите във видето по-долу – видео, което чакахме, за да ви разкажем тази история.

Преди година Скот Шуман (създателят на The Sartorialist) седнал в ресторант във Флоренция със своята приятелка Гаранс Доре и тя го попитала: "Това място не ти ли изглежда като (фон за) най-добрата модна приказка?"

"Истинско, свежо и разнообразно – все едно всичките най-добре облечени мъже, които познавам, са дошли тук на обяд... Трябва да направим това! Трябва да съберем всичките ни фаворити на едно място, ще бъде изключително забавно. Тези мъже имат толкова общо помежду си и все пак пътищата им никога не се пресичат. Само си представи някой като Джанлука с растите и модерната си минималистична визия да седне до Лино с олдскул италианския си чар... Г-н Курино и Симоне Риги да обсъждат първия им костюм, Кание и Терон да си говорят за каквото тези два супер забавни образа могат да си мечтаят... Просто мога да се обзаложа, че тези мъже ще го направят. Какъв прекрасен начин да се създадат нови приятелства."

(всички споменати по-горе "персонажи" ще видите във видеото)

Всъщност това са думите на Скот Шуман, който в крайна сметка го направи. Авторът на мероприятието, което ще се случва два пъти в годината и предстои да придобива все повече известност, ни даде една чудесна идея как мъжете могат да се срещат не само по бизнес или "по бира", а и за да се насладят на живота по един по-комплексен и креативен начин.

Вижте как се случи всичко във Флоренция и кой знае, може да сме ви дали идея за подобно нещо и в София – отсега да ви кажем, че ние искаме да сме в списъка "Обяд за 25-ма". Плийз.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 23.02.2012 | 10:11
1 скука
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ