Lamborghini Avenger - часовникът на автомобила  6 Виж всички снимки

03.01.2012, 11:29

   
 

Lamborghini Aventador беше един от най-невероятните автомобили, които се появиха на бял свят през изминалата година. Това е най-бързата кола на италианския бик на всички времена. Оранжевото чудовище, което крие мощност от 700 конски сили, може да се изстреля с 350 км/ч. покрай вас и единственото, което ще остане в съзнанието ви, е невероятният му рев.

Но сега няма да си говорим за този звяр, а за поредното произведение, което е вдъхновено от Aventador.

Този път генераторът на невероятни идеи достигна до зоркото творческо око на сръбския дизайнер Марко Петрович. Преди известно време ви показахме на какво е способен, когато пред него се изправи красив автомобил, а сега ще бетонираме позицията му на добър творец, като ви запознаем с часовника Avenger.

Макар за съжаление да е още концепция, аксесоарът впечатлява с интригуващ дизайн и извивки, които са толкова красиви, колкото и тези на Aventador. Петрович е прехвърлил ултрамодерната естетическа визия на автомобила по интересен начин върху часовника, като е запазил дори цветовата тема в оранжево и черно. Двигателят на Lamborghini-то е този, който е дал идея на дизайнера да разработи изключително оригинално сложните механизми в Avenger, като най-силно присъствие има вертикалният турбийон. Използваните материали, разбира се, са взаимствани сякаш от работилниците в Сант'Агата Болонезе.

Ние не спираме да се взираме в снимките, които можете да видите в галерията ни, и все повече се убеждаваме, че от Lamborghini трябва да направят всичко възможно часовникът да влезе в производство, не мислите ли?

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ