Швеция призна с*кса за официален спорт, ще проведе шестседмично европейско първенство по с*кс

05.06.2023, 12:00

Ще се включиш ли?

   
 
Швеция призна с*кса за официален спорт, ще проведе шестседмично европейско първенство по с*кс

Швеция става първата страна, признала секса за спорт. Нацията ще проведе шестседмично първо по рода си Европейско първенство по секс на 8 юни.

Да, правилно прочете. Страната става първата нация, регистрирала секса като спорт. Но това не е всичко - там ще се проведе първото по рода си Европейско първенство по секс в Гьотеборг на 8 юни. Съобщава се, че състезанието ще се случи под ръководството на Шведската секс федерация и ще продължи шест седмици. Участниците ще участват в сексуални дейности под 16 дисциплини, включително съблазняване, орален секс, проникване, издръжливост, масажи на тялото, любовна игра, изследване на еротични зони и др.
Състезателите ще се съревновават в тежки шестчасови сесии всеки ден, като индивидуалните мачове ще продължават от 45 до 60 минути. Според първоначалните регистрации в състезанието ще участват 20 души от различни държави. Докато група от трима съдии ще определят победителите в шампионата, публиката също ще повлияе на решението на секс състезанията. Те ще бъдат оценявани по няколко аспекта на сексуалната активност.
Съобщава се, че двойките, които познаваъ "Камасутра" ще получат бонус точки. Освен това шампионатът насърчава хора с различни сексуални ориентации да участват. Организаторите вярват, че сексуалната ориентация може да играе важна роля в състезанието и да повлияе на резултата от мачовете.

"Както всеки друг спорт, постигането на желаните резултати в секса изисква обучение. Затова е съвсем логично хората да започнат да се състезават и в тази сфера.", казва Драган Братич, председател на Шведската федерация по секс пред Times Of India.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ