4 Кама Сутра пози за начинаещи

24.08.2022, 15:00

Ще пробваш ли?

   
 
4 Кама Сутра пози за начинаещи

Няма как да не знаеш какво е Кама Сутра. Но съвсем друго е да опиташ да изпълниш голяма  част от позите, които изобразяват древните индийски текстове. Повечето позиции, показани там са меко казано предизвикатели, но винаги има нещо по-стандартно, с което можеш да стартираш.

Представяме ти 4 пози от Кама Сутра, които са идеални за начинаещи!

Sammukha

2374601

Тази поза е страхотна за начинаещи, но хората не се сещат често за нея. За да я изпълниш, жената трябва да се обърне с гръб на стената, докато стои изправена и разтваря краката си възможно най-широко. Ако дамата е  прекалено ниска може да стъпи на нещо, за да изравните ръста. Позата може и да е малко необичайна, но пък предлага много близост и зрителен контакт, които са много важни.

Virsha

2374599

Това всъщност е добре познатата обърната ездачка. Ти трябва да легнеш по гръб, а дамата да сте възседне, само че с гръб към теб. Дамата може да се наведе леко напред за по-добро проникване. Казват, че позата изглежда лесна, но всъщност трябва добре да се овладее, за да я усъвършенствате.

Shulachitaka

2374598

Жената поставя единия си крак върху главата ти, изпъвайки другия. Друг вариант е дамата да опре крака си на рамото ти, ако по този начин ще се чувствате по-добре! Ти трябва да застанеш на колене и да проникнеш в нея.

Лотос

2374600

За да изпълниш поза Лотос, трябва да седнеш с кръстосани крака. След това дамата трябва да се спусне върху пениса ти, обгръщайки те с крака. Тук по-голямата част от работата се пада не жената, движейки се напред назад.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ