Мръсните тайни на жените, за които не си признават

22.10.2022, 10:00

Но ние ги разкрихме!

   
 
Мръсните тайни на жените, за които не си признават

Колкото и да не ни се вярва и жените са хора. Понякога наистинa не им личи, но и те се хранят, и те ходят на работа, и те правят разни неща, които и ние правим. Колко пък отвратително може да е? Толкова, че да ги е срам да говорят за това.

Нека видим кои са гадостите, за които жените никога няма да си признаят:

Те пръцкат

И още как. Само не си мисли, че от там излиза миризма на рози и еднорози - нищо подобно. Понякога може би го правят тихо, без никой да разбере, но и те имат нуждата да се облекчат като пуснат някой газ.

Следят мъже, които харесват онлайн

Само жена е способна да открие някого, когото е видяла за малко и дори не му знае името. Не знаем как го правят, но ако си харесат мъж, могат на момента да го намерят във Facebook само с няколко кликвания на мишката и клавиатурата.

Не си мият косите чак толкова често

За сух шампоан чувал ли си? Това е прахообразен продукт във флакон, който дамите пръскат върху главите си, когато нямат време да си измият косата или просто ги мързи. Пудрата обира влагата и готово - става като нова. Затова следващият път, когато някоя ти направи забележка, че ни си се изкъпал, кажи ѝ че знаеш нейната малка тайна.

Не перат често сутиените си

Вероятно отнема време или ги мързи, но онези приспособления, които служат за държач на гърди и ние не одобряваме много, седят на рафтовете с дрехи с дни, преди да бъдат изпрани. Ето защо тя понамирисва понякога.

Скубят си мустаците

Добре де, по-хубаво е, че го правят, отколкото да ги оставят да растат свободно. Това, за което не си даваш сметка, е че някои жени могат да се конкурират с теб по брада, но никога не биха ти позволили да разбереш. В това няма нищо лошо, хора сме, но начинът, по който ги отксубват от лицата си с пинсетка е много забавен за гледане!

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ