Кандидат-депутатка се съблече във видео и пита зрителите дали е с*кси (ВИДЕО)

14.07.2024, 12:00

Само Корнелия Нинова да не взема пример!

   
 
Кандидат-депутатка се съблече във видео и пита зрителите дали е с*кси (ВИДЕО)

Жена, която се кандидатира за губернатор на Токио, обели ризата си и попита зрителите дали смятат, че е достатъчно "секси", за да спечели гласове в странно видео, рекламиращо нейната кампания.

В кадрите Airi Uchino от партията NHK е показана седнала на маса, облечена с риза с копчета, докато се обръща към японските избиратели с глас в стил аниме.

"Толкова съм сладка; моля, гледайте излъчването на моята кампания. Мислите ли, че съм секси?", казва тя.

Учино призовава гласоподавателите да я последват в социалните мрежи и обещава да им изпрати индивидуални съобщения, преди да се съблече до тясно горнище с цвят на кожа. След това тя се наведе в позиция, която накара да изглежда пред камерата, че е топлес.

След това 33-годишната собственичка на коктейл бар от Шизуока свали очилата си и изнесе остатъка от речта си в оскъдно облекло.

Изборите за губернатор на Токио се проведоха на 7 юли и Юрико Койке, на 71 години, си осигури трети пореден четиригодишен мандат, според Майничи.

Но съревнованието беше помрачено от странни рекламни трикове, включително такива с домашни любимци, герой с изкуствен интелект и човек, който тренира голф.


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ