Жената с две вагини, която печели милиони от OnlyFans

05.01.2023, 18:00

The final boss!

   
 
Жената с две вагини, която печели милиони от OnlyFans

Жена, която има две вагини и две матки разкри, че е спечелила 1 милион паунда от OnlyFans.

23-годишната Ани Шарлот открива, че има медицинския феномен "диделфис на матката", което означава, че на теория тя може да зачене две бебета от различни мъже по едно и също време и има два цикъла. След като отива да ѝ поставят контрацептивна спирала на 16 години, Ани бива диагностицирана със заболяването, благодарение, на което сега е милионер.

Първоначално, на Ани ѝ е трудно да приеме истината за своето състояние, но след това открива, че може да печели добри пари от това и мнението ѝ се променя. 

Тъй като знае за състоянието й от седем години насам, тя казва, че и двете ѝ вагини са "напълно функционални". В момента моделът изкарва до 70 000 паунда на месец от публикуване на палави снимки пред верните си фенове.

"Всеки, който се абонира, винаги ме пита за това дали наистина са две. През повечето време те просто искат да знаят как се случва сексът, но някои искат да разберат и за по-обикновените неща – като например как пикая!", споделя Ани.

Ани с гордост рекламира това, което може да предложи и заснема съдържание, което е съсредоточен върху специфичното ѝ състяние.

"Описала съм моето състояние в биографията онлайн, така че това хората да ме следват въз основа на любопитство е често срещано, добави тя.

Шарлот разкрива, че заради наличието на "всичко по две" тя би имала проблеми с това да заберменее, но състоянието ѝ не се отразява негативно на живота ѝ


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ