Ще има ли нов „Терминатор“?

22.12.2022, 11:10

Джеймс Камерън обсъжда възможността!

   
 
Ще има ли нов „Терминатор“?

Джеймс Камерън разкри в подкаста "Smartless", че се водят дискусии за продължаването на франчайза "Терминатор", който стартира през 1984 г. Някои от следващите части на продукцията обаче претърпяха два провала един след друг с "Терминатор: Генезис" и "Терминатор: Тъмна съдба".

"Ако трябва да направя още един филм "Терминатор" и може би да се опитам да стартирам отново този франчайз, бих го направил много повече заради AI аспекта му, отколкото заради лошите, полудели роботи.", казва Камерън.

"Dark Fate", който режисьорът на "Deadpool" Тим Милър създаде по история на Камерън, трябваше да съживи франчайза "Терминатор", като събере отново оригиналните звезди Линда Хамилтън и Арнолд Шварценегер в емблематичите роли на Сара Конър и T-800 Терминатор.

"Мисля, че филмът можеше да оцелее с Линда в него. Мисля, че можеше да оцелее и с участието на Арнолд, но тя е на 60+ години, той - над 70. Това би се превърнао във филма "Терминатор" на дядо ти.", добави още Камерън.

Камерън режисира и е съсценарист на първите два филма "Терминатор", като продължението от 1991 г. "Терминатор 2: Денят на страшния съд" често се смята за един от най-великите екшън филми, правени някога. Той няма участие в трите продължения, които последваха години по-късно.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ