Всичко, което знаем за Полина Спасова - новата красива съпруга на Благо Джизъса  2 Виж всички снимки

29.06.2022, 17:15

Как му се връзват не е ясно...

   
 

Наскоро Благо Джизъса буквално смени жената като се раздели с провокативната Златка Райкова и се ожени за красавицата Полина Спасова. Това се случи на тайна церемония преди броени дни, а двамата изглеждат наистина щастливи заедно. Ще видим докога ще изкарат... Не че ни и интересува...

Но няма да ти говорим за сватби и церемонии, не това е важното тук. Ще се опитам да разберем коя е всъщност Плина Спасова и как е успяла да спечели сърцето на скандалния футболист. То не, че е много трудно, де!

2366606

Оказва се, че Полина е на 20 и е завършила средното си образование едва преди 2-3 години. Медии пишат, че тя прозилиза от богато семейство и именно баща ѝ е този, който е осигурил средствата за сватбата и за животът на двойката в Бали.

Освен, че е много красива, Полина е и певица. Тя се е занимавала професионално с музика, но в момента не практикува тази професия.

2366607

Преди да срещне Джизъса е имала само една сериозна връзка с мъж на име Даниел Гигов, който в момента е студент в Техническия университет в София и се занимава с мотокрос. Двамата са разделени отдавна, а преди няколко месеца Поли се среща с Благо във фитнес залата. Скоро след това се залюбват и решават да заминат за Бали,з а да избягат от медийното внимание.

И ние решаваме да заминем на Малдивите, за да е измъкнем от вниманието на шефа, ама нещо не се получава...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ