4 начина пенисът ти да изглежда по-голям

24.08.2023, 14:00

Кой не би искал!

   
 
4 начина пенисът ти да изглежда по-голям

Без значение колко видеа с мотивираща музика на заден план казват, че "размерът няма значение" - несигурността при нас мъжете е напълно реална, особено когато има разминаване между това, което мъжете смятат, че жените искат и това, което те всъщност искат.

Разбира се, това че някой има голям пенис, не го превръща автоматично в добър любовник. Но все пак има няколко начина, предложени от уролог, които могат да ти помогнат да направиш така, че пенисът ти да изглежда по-голям.

Обезкосмяване

Тази стъпка изглежда незначителна като всички други дребни неща, но всъщност има огромно значение. Урологът Рена Малик, която говори по темата в един от своите видеоклипове в Youtube, казва, че буйното окосмяване прикрива значителна част от пениса ти. Така че се обръсни, за да изглежда по-дълъг.

Остлабване

Тъй като човек наддава на тегло, той също натрупва определено количество тегло около таза зад срамната кост и перинеалната област. Рена Малик обяснява как наддаването на тегло около тази област при мъжете може да направи пениса да изглежда по-малък. Добър начин за борба с това би бил редовните упражнения, които помагат и за цялостното здраве на индивида.

Редовни ерекции

Мисли за пениса като за всеки друг мускул в тялото ти, който губи еластичност веднага щом спреш да работиш върху него. Наличието на редовни и твърди ерекции означава, че има здрав и постоянен кръвен поток към тъканта на пениса и когато това спре, намалява количеството кислород, което отива в тази област. Ето защо е важно да продължиш да получаваш ерекция, за да поддържаш еластичността на пениса си.

Намаляване на стреса

Рена Малик казва в своето видео: "Гладките мускули на пениса са под онова, което наричаме "контрол на адреналина" и това означава, че когато имате висок адреналин, като че ли сте стресирани или тревожни, мускулите ви ще се свият, причинявайки контракция на пениса."

 Стресът имаж влияние върху нашето здраве всеки ден и сега дори се разпростира върху нашата сексуалност!


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ