10 звезди, които са по-богати, отколкото си мислите

16.10.2014, 12:17

Немислимо червиви с пари

   
 
10 звезди, които са по-богати, отколкото си мислите

Ако ви е нужна мотивация, за да започнете да забогатявате, веднага ви я предоставяме. Сега ще ви разкажем за няколко известни личности, които са много, много богати. Някои от тях са натрупали състоянието си чрез дългогодишна стабилна кариера, други са имали късмет или са знаели с кого и къде да бъдат. Трети така са си родени. Ето няколко имена, които да намразите или пък да използвате като богаташки пример.

1. Джулия Луис-Драйфус

1413439

Финансово състояние: 200 милиона долара

Джулия е смятана за Първата дама на комедията. През 80-те е част от "Saturday Night Live", през 90-те - от "Зайнфелд", а и до днес е харесвана и разпознаваема актриса. Не стига, че е успяла да натрупа добро финансово състояние, ами и баща ѝ има бизнес за много милиони. Което води до сериозно набъбване в семейните сметки, в които се крият около 3 милиарда долара.

2. Дж. К. Роулинг

1413437

Финансово състояние: 1 милиард долара

Богатството на Дж. К. Роулинг дойде при нея след като светът се влюби в персонажа ѝ Хари Потър. Освен от продажбите на книгите, писателката прибира доларчета от филмите и всякакви други права. За няколко години Роулинг се превърна в една от най-известните писателки в целия свят.

3. Мит Ромни

1413434

Финансово състояние: 250 милиона долара

Успешен бизнесмен и бивш губернатор на Масачузетс, Мит Ромни е учудващо богат, особено след като проведе една от най-скъпите президентски кампании в историята. И въпреки това загуби. По време на кампанията на Ромни му се наложи да продава акции, но въпреки това си остава червив от пари.

4. Джорджо Армани

1413441

Финансово състояние: 7 милиарда долара

Казват, че по дрехите посрещат, а в случая и по дрехите забогатяват явно. Естествено, всеки би очаквал Джорджо Армани да е забогатял от модата, но не чак толкова.

5. Дейв Грол

1413432

Финансово състояние: 260 милиона долара

Дейв Грол в момента е вокалист на Foo Fighters, но много хора забравят, че беше и барабанист на една от най-великите групи на всички времена Nirvana. Той печели пари от песните на групата, плюс тези от настоящата си банда, така че изобщо не бива да се изненадваме, че финансовото му състояние е доволно дебело.

6. Ерик Клептън

1413433

Финансово състояние: 250 милиона долара

С повече от 50 години музикална дейност, купища награди и хитове, Eрик Клептън е успял да "поспести" добро количество пари. Освен това "бавната ръка" е и колекционер, така че трупането на състояние не е само по една пътечка.

7. Селин Дион

1413435

Финансово състояние: 500 милиона долара

Само за песента си към "Титаник" Селин Дион бе залята от долари, но извън нея певицата се радва на верни фенове и е една от най-бързо печелещите музиканти въобще.

8. Хауърд Стърн

1413442

Финансово състояние: 500 милиона долара

Стърн трупа парите си от почти 20-годишното си радио шоу, а през 2006 г. подписа договор за 100 милиона със Sirius radio.

9. Dr. Dre

1413440

Финансово състояние: 780 милиона долара

С лейбъла му Death Row Records, албумите му и актьорските му появявания, Dre си беше завършен богаташ, още преди да пусне колекцията си слушалки и колонки. Наскоро Apple купиха "Beats by Dre" за 3 милиарда долара.

10. Боно

1413436

Финансово състояние: 900 милиона долара

Може ли да минем без Боно? Не можем. Изобщо не е учудващо, че Боно е червив с пари, но фактът, че има повече от Пол Маккартни например наистина е впечатляващ. Все пак - 12 албума, 22 награди "Грами" и любовни отношения с Apple няма как да не доведат до много, много пари в банковата сметка.

Източник: Mandatory

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ