Ще правят филм "Барбенхаймер"?

01.09.2023, 10:16

Това трябва да се види!

   
 
Ще правят филм "Барбенхаймер"?

През юли и "Барби", и "Опенхаймер" отвориха врати в един и същи ден. Феноменът "Барбенхаймер" разби боксофиса и предизвика създавнето на множество меметаИ сега дори обявиха "фалшив" филм, наречен "Барбенхаймер".

Според JoBlo официалният синопсис на филма гласи:

 Дълбоко в Долсвил група омръзнали женски кукли – водени от брилянтния д-р Барбенхаймер – изграждат атомна бомба. Тяхната мисия? Да сринат патриаршията веднъж завинаги! Но докато битката между половете се разраства, дали Барбенхаймър и нейното множество от красавици в крайна сметка ще взривят повече, отколкото са очаквали? Комедия, драма, екшън и Армагедон избухват в най-новия откачен фантастичен филм на Пълнолуние, "Барбенхаймер!"

Full Moon Features, продуцентска и дистрибуторска компания, ръководена от B-movie легендата Чарлз Бенд, е в предварителна продукция на комедията.

Бенд е човекът зад редица хорър-комедийни поредици, включително франчайзите "Puppet Master", "Gingerdead Man", "Evil Bong" и "Trancers".

Все още няма новини за това кой е сценарист и режисьор. Според Dexerto, "Barbenheimer" трябва да се появи в Amazon Prime Video и услугата за стрийминг на Full Moon, FullMoonFeatures.com, в края на 2023 г.


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ