Екипът на Тръмп иска да спре издаването на биографичния филм „The Apprentice“

27.05.2024, 12:24

Дали ще успее?

   
 
Екипът на Тръмп иска да спре издаването на биографичния филм „The Apprentice“
Източник: 9GAG

Съобщава се, че адвокатите на Доналд Тръмп са изпратили писмо за прекратяване и отказ до продуцентите на "The Apprentice", опитвайки се да попречат на неоторизирания биографичен филм да бъде пуснат в продажба в Съединените щати.

Филмът, режисиран от иранския режисьор Али Абаси, включва Себастиан Стан в ролята на младия Доналд Тръмп и Джереми Стронг от "Наследяване" в ролята на неговия ментор, адвоката и политическия посредник Рой Кон. Стан е най-известен с ролята си на Зимния войник в кинематографичната вселена на Marvel.

Премиерата на "The Apprentice" беше на филмовия фестивал в Кан на 20 май и в момента продуцентите му търсят сделка за разпространение.

Въпреки това Variety съобщава, че правният екип на Тръмп ги е предупредил в новото писмо за прекратяване и отказ да не се стремят към подобна сделка.

 "Този "филм" е чиста злонамерена клевета, не би трябвало да види бял свят и дори не заслужава място в секцията директно към DVD на изгодна кофа в магазин за филми с отстъпка, който скоро ще бъде затворен, принадлежи на пожар в контейнер за боклук", казва в изявление Стивън Ченг, директор по комуникациите на кампанията на Тръмп.


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ