Трейлърът на „Madame Web“ ни дава първия поглед към спинофа на Spider-Man (ВИДЕО)

16.11.2023, 09:58

С жена в главната роля!

   
 
Трейлърът на „Madame Web“ ни дава първия поглед към спинофа на Spider-Man (ВИДЕО)
Източник: Youtube

Sony Pictures Entertainment пусна дебютния трейлър за предстоящия филм за супергерои "Madame Web".

Madame Web, който трябва да се появи по кината на 16 февруари 2024 г., е свързан с кинематографичната вселена на Spider-Man, въпреки че е описан като "самостоятелна история".

Мадам Уеб, с истинско име Касандра Уеб, е мутант с ясновидски сили, който е свързван с различни жени-паяци в комиксите. Действието на филма се развива преди мадам Уеб да е в инвалидната количка, която използва в комиксите.

Режисьорът на Джесика Джоунс С. Джей Кларксън ръководи първия филм на Sony, воден от жена на Marvel, с Дакота Джонсън в главната героиня и Сидни Суини в ролята на Джулия Карпентър/Жената-паяк. Участват още Селест О'Конър, Изабела Мърсед, Тахар Рахим, Майк Епс, Ема Робъртс и Адам Скот.

Ето и резюмето:

 "Мадам Уеб разказва самостоятелната история на произхода на една от най-енигматичните героини на издателството на Марвел. Напрегнатият трилър е с Дакота Джонсън в ролята на Касандра Уеб, парамедик в Манхатън, която може да има ясновидски способности. Принудена да се изправи разкрития за нейното минало, тя изгражда връзка с три млади жени, предназначени за мощно бъдеще... ако всички те успеят да оцелеят в смъртоносно настояще."


 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ