Daredevil & Kingpin се завръщат в първия, изпълнен с насилие трейлър на „Echo“ (ВИДЕО)

06.11.2023, 14:00

Това е нещо ново!

   
 
Daredevil & Kingpin се завръщат в първия, изпълнен с насилие трейлър на „Echo“ (ВИДЕО)
Източник: Youtube

Marvel Studios се впуска в по-зряла територия с "Echo", който представи мрачен, изпълнен с насилие трейлър в петък. Сериалът ще бъде първият на Marvel Studios, който ще получи рейтинг на TV-MA и първият, който ще дебютира едновременно в дъщерната стрийминг услуга Hulu, в допълнение към Disney Plus.

В него участва Алакуа Кокс, повтаряща ролята си в "Ястребово око" като Мая Лопес/Ехо. И Чарли Кокс (Daredevil), и Винсент Д'Онофрио (Wilson Fisk/Kingpin) от "Daredevil" на Netflix ще се появят в шоуто.

Според The ​​Hollywood Reporter, Брад Уиндърбаум, ръководител на стрийминг, телевизия и анимация на Marvel, каза:

 "Това е малко по-страшно за Marvel и показва широчината на това, на което Marvel са способни. Това е нещо като нова посока за марката, особено за Disney+", Брад Уиндърбаум, ръководител на стрийминга на Marvel.


 

Режисьорът Сидни Фрийланд казва, че различният тон на шоуто се е развил от факта, че следва злодей.

 "Хората в нашето шоу - те кървят. Те умират. Те биват убити и има реални последствия", заявява тя.

Сериалът до голяма степен се развива след събитията в "Ястребово око", но Фрийланд твърди, че също така ще проследи как "сеизмично събитие" в семейството на Лопес и последвалата травма води героя, известен като Ехо, по пътя ѝ към Уилсън Фиск (известен още като Kingpin, изигран от Винсент Д'Онофрио) и злодеяние.

Докато Фрийланд описва шоуто като "изследване на травмата – как се справяме с нея, как ни влияе, как ние ѝ влияем, как засяга хората около нас", тя отбелязва още, че последствията тук са по-скоро "улични", отколкото космически.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ