"Терминатор" се завръща под формата на аниме

13.11.2023, 10:25

Брутално!

   
 
"Терминатор" се завръща под формата на аниме
Източник: Youtube

Netflix пусна аниме сериала, базиран на филмовия франчайз "Терминатор", с Production IG и Skydance Entertainment. Според тийзъра сериалът идва скоро.

Аниме поредицата от осем епизода, развиваща се във вселената на Терминатор , която ще включва изцяло нови герои. Масахи Кудо ще режисира сериала, докато Матсън Томлин ще служи като шоурънър. Томлин също така ще напише сериала и ще бъде изпълнителен продуцент Терминатор заедно с Дана Голдбърг от Skydance, Дейвид Елисън и Дон Грейнджър.
Ето официалното описание:
2022: Бъдеща война бушува от десетилетия между малкото оцелели хора и безкрайна армия от машини. 1997: AI, известен като Skynet, придобива самосъзнание и започва своята война срещу човечеството. Хванат между бъдещето и миналото е войник, изпратен назад във времето, за да промени съдбата на човечеството.
Тя пристига през 1997 г., за да защити учен на име Малкълм Лий, който работи за пускането на нова AI система, предназначена да се конкурира с предстоящата атака на Skynet срещу човечеството. Докато Малкълм се ориентира в моралните сложности на своето творение, той е преследван от неумолим убиец от бъдещето, който завинаги променя съдбата на трите му деца.

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ