Работи се върху продълъжение на „Джон Уик“ със заглавие „Under The High Table“

06.08.2024, 12:53

Жестоко!

   
 
Работи се върху продълъжение на „Джон Уик“ със заглавие „Under The High Table“

Франчайзът "Джон Уик" обмисля една телевизионна итерация, съобщава Deadline .

Киану Рийвс, който е изиграл образа на главния герой в четири филма и режисьорът Чад Стахелски са сред изпълнителните продуценти на продължението на сериала, който се разработва от Lionsgate Television. Робърт Левин ("Старецът", "Черни платна") е сценарист и водещ на проекта, озаглавен "Джон Уик: Под високата маса".

Стахелски, който ръководи и четирите игрални филма "Джон Уик" и има творчески надзор върху франчайза чрез сделка с Lionsgate, също е настроен да режисира пилотния епизод на сериала. Lionsgate, който продуцира франчайза за милиарди долари, пазарува "Under the High Table" на потенциални купувачи, според Deadline .

Ако продължи напред, "Под високата маса" ще бъде вторият телевизионен сериал от франчайза "Джон Уик". Peacock стриймваше предисторията на минисериала "The Continental" — действието се развива в хотела, който е безопасно убежище за убийците в сърцето на историята — през 2023 г.

"Under the High Table" ще проследи събитията от "John Wick: Chapter 4". Според Entertainment Weekly логлайнът за шоуто гласи:

Джон Уик остави света на Високата маса в слаба позиция и колекция от нови герои ще се опита да направи име за себе си, докато някои от франчайз непоколебимите герои остават отдадени на реда на стария свят. Поредицата ще комбинира ново и старо и ще тласне вселената на Wick в нова епоха.

В момента Рийвс е прикрепен като изпълнителен продуцент без действащ компонент. Говори се, че е много сръчен с проекта.

Заедно с потенциалния телевизионен сериал, Lionsgate също има два филма със спиноф във Wick-verse: "Балерина" от 2025 г., с участието на Ана де Армас, и игрален филм, съсредоточен върху героя на Дони Йен, Кейн.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ