Продължението на „Батман“ на Мат Рийвс с официална дата през 2025 г

02.02.2023, 10:15

Колко Батмана станаха вече?

   
 
Продължението на „Батман“ на Мат Рийвс с официална дата през 2025 г
Източник: 9GAG

DC Studios на Warner потвърди, че продължението на "The Batman" на Мат Рийвс е озаглавено "The Batman Part II" и ще бъде пуснато на 3 октомври 2025 г. Допълнителна информация, включително синопсисът на сюжета, засега остава в тайна.

Докато съизпълнителните директори на DC Studios Джеймс Гън и Питър Сафран разработват нова DC Universe, която включва премиерата по кината през 2025 г. "Superman: Legacy", "The Batman Part II" на Рийвс ще остане самостоятелна собственост и ще попада под новата марка " Категорията DC Elseworlds". Гън обяви, че всеки филм или телевизионен сериал на DC, който се развива извън основната вселена на DC, ще бъде с етикета "DC Elseworlds", точно как функционира DC Comics.

В допълнение към "The Batman Part II", списъкът с предстоящи проекти "DC Elseworlds" включва "Joker: Folie à Deux" на Тод Филипс с Хоакин Финикс и Лейди Гага (премиера на 4 октомври 2024 г.), текущият анимационен сериал "Teen Titans Go!" и отделен филм за Супермен, продуциран от Джей Джей Ейбрамс и написан от Та-Нехиси Коутс. Последният проект беше обявен за първи път през 2021 г. и остава в активно развитие. Гън и Сафран заявиха, че с нетърпение очакват черновата на сценария на Коутс.

Робърт Патинсън и Рийвс ще продължат да изследват своята итерация на Батман в страничната лента "DC Elseworlds", докато Гън и Сафран ще изберат нов Батман във Вселената на DCДуото потвърди, че тяхната DC Universe ще включва филм за Батман и Робин, базиран на комиксите "The Brave and the Bold". В допълнение към "The Batman Part II", Рийвс също се подготвя да заснеме спиноф поредица, в центъра на която е героят на Колин Фарел Пингвин.


   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ