Ето какви ботуши носят истинските мъже

01.02.2023, 10:16

Гледай и се учи!

   
 
Ето какви ботуши носят истинските мъже

Знаем, че обувките верятно са последната ти грижа, но все пак е добре да им обърнеш внимание. Не е необходимо да имаш цял килер с обувки като жена ти, но е добре да знаеш какво да носиш.

Има най-различни видове мъжки ботуши, всеки със собствен стил и функция и познаването им ще ти помогне да разбереш от кои имаш нужда в гардероба си. Нека да видим най-разпростанените от тях!

Ботуши тип Челси

Високи до глезена и плътно прилепнали, ботушите Chelsea са специални благодарение на еластичния панел, който ги прави лесни за плъзгане и събуване.

Боти тип Chukka

Наричана още пустинна обувка, Chukka стига до ниския глезен и е изработена от кожена горна част и гумени подметки. Благодарение на отворените си връзки, те лесно се регулират.

Ботуши за дъжд

Ботушите за дъжд са задължителни за мъже, които живеят във влажен климат и искат да поддържат обикновените си обувки чисти и сухи. Тези гумени и пластмасови ботуши трябва да са с височина до прасеца и да са подсигурени с пълнеж, който да ти пази топло.

Wingtip ботуши

Обувките Wingtip се характеризират с кожено покритие върху пръстите, което образува W или форма на крило. Те осигуряват малко повече визуално усещане от другите ботуши, така че да могат да прекрачат границата между небрежното и елегантното.

Туристически обувки

Те се предлагат във всякакви форми, размери и цветове, но всички са предназначени да поддържат крака и глезена на мъжа сигурни по пътеки в планините.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ