Направи своя избор и спечели!

02.02.2023, 09:25

Кое ще спасите – семейството си или човечеството?

   
 
Направи своя избор и спечели!

Този февруари ще отговорите ли на Почукването в киносалоните? Майсторът на страховитите мистерии М. Найт Шамалан (Шесто чувство, На парчета, В капана на времето) ще ни предложи най-смразяващия и напрегнат трилър в забележителната си кариера до момента, който ще потърси отговор на въпросите какво сте готови да жертвате, за да предотвратите Апокалипсиса и какво бихте избрали да спасите – семейството си или човечеството?

Почукването разказва за малко момиче и нейните родители, които отиват на почивка в отдалечена хижа, дълбоко в горите на Ню Хемпшир. Скоро на вратата се почуква и идиличната им ваканция е прекъсната от четирима въоръжени непознати, които ги взимат за заложници и ги поставят пред ужасяващ избор, от който, според тях, зависи съдбата на човечеството. С ограничен контакт с външния свят, семейството трябва да вземе решение в какво да вярва, преди всичко да бъде загубено.

Само сега, DIV.BG те прдизвиква да направиш своя избор и да участваш за вълнуващи кинонагради от филма ПочукванетоОтговори правилно на въпроса и отбележи двама приятели в коментар. Двама от вас ще спечелят по един брой двоен кинобилет за филма!

Кой е актьорът, изиграл ролята на Ленърд във филма?

А) Дейвид Бест

Б) Дейв Батиста

В) Доналд Бърт

Имаш време да участваш до от 02.02 до 09.02.2023 г. включително! Победителите ще бъдат обявени на 10.02.2023 г. в сайта на Div.bg, както и в официалната ни Facebook страница.

Почукването започва само в кината от 3 февруари!

 

 

* Играта се организира от сайта Div.bg, който е част от интернет медийна група "Новините" ЕАД

* "Новините" ЕАД се задължава да НЕ предоставя личните Ви данни на трети лица.

* Участието в играта означава, че сте съгласни с Общите правила за ползване на "Новините" ЕАД, както и с официалните правила на играта.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ