Обявиха кога излиза сезон 3 на "Отвъд"!

10.08.2024, 12:00

Още малко остана!

   
 
Обявиха кога излиза сезон 3 на "Отвъд"!

Коледа идва по-рано за феновете на поредицата "Отвъд" с потвърдена дата на излизане за сезон 3! Датата бе обявена на Comic Con в Сан Диего.

Не само, че най-накрая беше обявена дата за третия сезон на шоуто, но феновете също имаха възможност да видят нов трейлър, който дава пълен поглед върху целия ужас в историята за Бойд Стивънс на Харолд Перино.

Сериалът стана хит сред феновете на ужасите и научната фантастика, като зрителите бяха завладяни от кошмарната атмосфера на шоуто – особено след този невероятен край на сезон 2.

Плюс това, постерът на сезона загатва завръщането на отец Катри (Шон Маджумдер), който почина по-рано по време на епизодите, намеквайки за по-ужасяващи видения за Бойд.

Шоуто се върти около зловещ град, който хваща жителите си в капан, като ги държи в близост със злонамерени, нощни същества, докато зрителите стават свидетели на нов набор от мистерии, които се разплитат всеки сезон.

Новият сезон ще дебютира на 22 септември  2024 г.

Феновете вече са доста привързани към завладяващите герои в актьорския състав на "Отвъд", много от които вероятно ще се върнат за сезон 3.


   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ