Известен актьор бил толкова разорен, че обмислял да организира собственото си убийство (ВИДЕО)

21.04.2024, 12:00

Ужас!

   
 
Известен актьор бил толкова разорен, че обмислял да организира собственото си убийство (ВИДЕО)
Източник: Canva

Джанкарло Еспозито погледна назад към финансовите си проблеми тази седмица, припомняйки си време, в което обмислял да поръча собственото си убийство в преследване на изплащане на застраховка живот за семейството си.

По време на участие в шоуто на SiriusXM "Jim & Sam", Еспозито каза, че е преминал през два фалита, преди да се сдобие с "Breaking Bad", както и възбрана на дома си. В най-трудния си момент той започнал да обмисля самоубийство.

"Първото нещо, което ме накара да си помисля, че има изход, беше бащата на жена ми - татко МакМанигъл беше в застраховка. Така че попитах бившата ми съпруга, започнах да се ровя наоколо: "За каква сума съм застрахован?" И тогава тя ми каза. В главата ми се въртеше въпросът: "Хей, получавате ли застраховка живот, ако някой се самоубие, получава ли хляба?" И жена ми каза: "Е, това е малко сложно."", споделя той.
"Ако накарам някой да ме убие, смърт поради злополука, те ще получат застраховката. Имах четири деца. Исках да имат живот. Беше труден момент във времето. Мислех буквално за самоунищожение, за да могат да оцелеят. Ето колко ниско бях", продължава той.

Въпреки че бил близо до драстичната мярка, Еспозито каза, че в крайна сметка семейството му го е спасило.

 

Актьорът изигра злия наркобос Гюс Фринг в 26 епизода на "Breaking Bad", след което повтори ролята си в спинофа "Better Call Saul" за 34 епизода. Но тази седмица той каза, че в крайна сметка е отхвърлил предложението да се присъедини към вселената на "Breaking Bad" завинаги.

Оттогава Еспозито получава роли в "The Mandalorian", "The Boys" и новото шоу на AMC, "Parish". От страна на филми тази година той участва в "Abigail" и "MaXXXine".

Можеш да гледаш пълното интервю на Еспозито в шоуто "Джим и Сам" по-долу.


 


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ