Стивън Спилбърг ще режисира нов филм за НЛО, базиран на негова собствена идея

18.04.2024, 11:53

По действителен случай ли ще е?

   
 
Стивън Спилбърг ще режисира нов филм за НЛО, базиран на негова собствена идея
Източник: IMDB

Легендарният режисьор Стивън Спилбърг прави филм за НЛО за първи път от почти 50 години.

След като режисира пробивния си трилър "Челюсти" през 1975 г., Спилбърг се насочва към режисирането на един от най-аплодираните научнофантастични филми на всички времена: "Близки срещи от третия вид". Режисирал е и други научнофантастични филми, включително "ET the Extra-Terrestrial", "War of the Worlds" и "Ready Player One". Съвсем наскоро Спилбърг ръководи филма от 2022 г. "The Fabelmans", който е полу-автобиографичен разказ за детството и пътя на режисьора към участието му във филмовата индустрия.

Variety съобщи, че Спилбърг ще режисира филм за НЛО. Много малко е разкрито за този филм, но е потвърдено, че научно-фантастичният филм е базиран на оригиналната идея на Спилбърг. Сценарият ще бъде написан от Дейвид Коеп ("Джурасик парк"). Допълнителна информация относно подробности за историята, кастинг, дата на излизане и заглавие все още не е обявена.

Наскоро Спилбърг е имал НЛО в мозъка, казвайки на Стивън Колбърт през 2023 г., че е "математически невъзможно ние да сме единственият интелигентен вид в космоса", но че "изглежда почти невъзможно някой да ни посети от 400 милиона светлинни години от тук " (чрез The AV Club ).

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ