Годзила и Конг се обединяват в първия трейлър на „Годзила х Конг: Новата империя“

04.12.2023, 11:01

Брутално!

   
 
Годзила и Конг се обединяват в първия трейлър на „Годзила х Конг: Новата империя“
Източник: IMDB

MonsterVerse се завръща за петата си част с новия трейлър на "Годзила x Конг: Новата империя". Филмът идва след филма на Legendary Pictures от 2021 г. "Годзила срещу Конг", ръководен от Адам Уингард, който се завръща, за да режисира този предстоящ чудовищен филм.

"Новата империя" показва как двойката се обединява, за да се бори срещу нова маймуна, която в момента не е назована, която заплашва да унищожи човечеството. През годините, откакто ги видяхме за последен път в наши дни, и Годзила, и Конг са се променили: първият е достигнал нова, розова форма, докато Конг се е настанил добре в ролята си на владетел на Кухата земя с брадва и дори си намери син.
Ребека Хол, Брайън Тайри Хенри и Кейли Хотъл отново влизат в ролите си от 2021 г. като д-р Илен Андрюс, Бърни Хейс и Джия, съответно. Във филма участват и новодошлите във франчайза Дан Стивънс и Фала Чен.

Официалният синопсис гласи:

 Този последен запис проследява експлозивния сблъсък на Годзила срещу Конг с изцяло ново кинематографично приключение, изправящо всемогъщия Конг и страховитата Годзила срещу колосална неоткрита заплаха, скрита в нашия свят, предизвикваща самото им съществуване – и нашето собствено. Епичният нов филм ще се задълбочи в историите на тези титани, техния произход и мистериите на Острова на черепа и отвъд него, като същевременно ще разкрие митичната битка, която е помогнала за изковаването на тези необикновени същества и ги е свързала с човечеството завинаги.

Според Variety, "Новата империя" бележи 38-ия филм от франчайза за Годзила, който започна в Япония през 1954 г. с "Годзила" на Иширо Хонда. Това също бележи 13-ия филм от поредицата King Kong, която започна в САЩ с оригинала на RKO Picture от 1933 г.


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ