Идиотия на седмицата: Жена плати 7000 долара за сандвич

23.11.2023, 10:51

Сигурно е бил от злато!

   
 
Идиотия на седмицата: Жена плати 7000 долара за сандвич
Източник: Canva

Жена от Джорджия, Съединените щати, разбра, че кредитната ѝ карта е таксувана със 7 112,98 долара, след като поръчва сандвич Subway, който струва 7,54 долара.

Според WSB-TV , Вера Конър е посетила местния магазин на Subway в College Park, предградие на Атланта, за да поръча италиански сандвич.

Когато се кани да въведе телефонния си номер, за да вземе наградите на Subway, дисплеят на екрана се променя в полето за бакши.

"Трябва да съм го набирала в клавиатурата и екранът се е променил. ... Това е невероятно, защото чувствам, че всеки, който го види, трябва да знае, че е грешка. Работил съм в търговията на дребно преди. Знам как се преброяваме в края на вечерта", казва тя.
Тя не разбира за допълнителната такса, докато не проверява извлеченията по кредитната си карта в края на седмицата.

Конър се опитва да говори с мениджъра на местоположението, но получава отказ. Тя оспорва таксата с оператора на кредитната карта, но също ѝ е отказано.

Bank of America, която е издател на кредитната карта на Конър, се свързва с франчайза на Subway и неговите корпоративни офиси.

Когато Конър споделя за историята и тагва Subway в социалните медии, Subway казва, че е наясно, че Conner оспорва таксата и че е по средата на обработката на връщането на плащане, поискано от Bank of America.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ