Би ли режисирал Кристофър Нолан филм за Джеймс Бонд?

23.07.2023, 12:00

Би било страхотно!

   
 
Би ли режисирал Кристофър Нолан филм за Джеймс Бонд?
Източник: 9GAG

Най-новата продукция на Кристофър Нолан "Опенхаймер" тръгна по кината и по време на промоционалните кръгове режисьорът отново беше изправен пред вековния въпрос: Би ли искал някога да режисира филм за Джеймс Бонд?

"Влиянието на тези филми в моята филмография е смущаващо очевидно. Би било невероятна привилегия да направя такъв. В същото време, когато поемете персонаж като този, вие работите с определен набор от ограничения. Това трябва да е подходящият момент в творческия ви живот, когато можете да изразите това, което искате да изразите, и наистина да се заровите в нещо в рамките на подходящите ограничения, защото никога не бихте искали да поемете нещо подобно и да го направите погрешно.", обяснява Нолан.

Режисьорът добавя, че е почувствал подобна отговорност, когато се е договорил да режисира неговата поредица от филми за Батман. Той обаче заключва, че ако иска да участва в някакъв проект, трябва да бъде възприет изцяло като творец.

Това не е първият път, когато Нолан танцува около перспективата да се присъедини към снимка на 007. През 2017 г. режисьорът на "Тенет" каза пред Playboy, че "със сигурност" ще направи филм за Бонд и поддържа открит диалог с продуцентите на сериала.

"През годините съм говорил с продуцентите Барбара Броколи и Майкъл Г. Уилсън. Дълбоко обичам героя и винаги се вълнувам да видя какво правят с него. Може би един ден това щеше да се получи. Трябва да си необходим, ако разбираш какво имам предвид. Трябва да има нужда от преоткриване; то трябва да има нужда от теб. И те се разбират много добре.", казва той.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ