„Blade“ ще бъде вторият филм на MCU с рейтинг R след „Дедпул 3“

07.11.2023, 10:04

Вълнуващо!

   
 
„Blade“ ще бъде вторият филм на MCU с рейтинг R след „Дедпул 3“

"Blade" ще бъде вторият филм на MCU с рейтинг R, потвърди режисьорът Ян Демандж в ново интервю. Както се очакваше, той ще следва стъпките на оригиналния филм от 1998 г., който също беше оценен с R за силно, широко разпространено вампирско насилие и кръв, неприличен език и сексуалност.

Демандж сподели пред Deadline защо този рейтинг R толкова важен за филма.

 "Излизам от това с желанието да бъда по-отворен, по-уязвим и да внеса по-личен аспект в работата си. Но за "Блейд" ще се забавляваме, защото [звездата Махершала Али] е толкова дълбок актьор. Вълнувам се да покажа някаква безпощадност, грубост, която той притежава, която му позволява да ходи по земята по определен начин. Обичам го за това. Той има достойнство и почтеност, но има и свирепост, която обикновено крие под повърхността. Искам да отприщя това и да го пусна на екрана", казва той.

Демандж беше обявен за режисьор през 2022 г., поемайки поста на Басам Тарик. Тарик напусна филма месец преди да започне продукцията, спирайки я, преди да бъде намерен нов режисьор.

Производството беше спряно отново поради стачката на WGA, измествайки датата на пускане на 6 септември 2024 г. до 2025 г.

 



   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ