Черният Angel!

30.12.2011, 13:00

   
 
Черният Angel!

Преди няколко месеца в нашата мила родина стартира един проект, който много хора считаха за невъзможен за изпълнение. Но ето, че резултатът е на лице и вече можем да привестваме Черният Angel!

Според мен това е една прекрасна машина, способна да конкурира произведенията на Orange County Choppers, та дори и тези на Exile! И подчертавам отново, че всичко е изпълнено в България, от българи, при това от само няколко момчета. Наричат се Galaxy Custom Team, като основните играчи са Ангел Вълков и Ивайло Трендафилов, а в целия екип са включени още петима души.

Стига толкова за проекта, време е за самия мотор! Колкото и да не ви се вярва, базата, върху която е изграден уникалният тунинг, е Suzuki Intruder 1800. Естествено от него не е останало много. Конструкцията е олекотена, като са достигнати 345 кг маса, с пълен резервоар, който побира 18.5 литра.

Новите, уникални части по мотора са 3D калниците, резервоарът, панелите, радиаторната решетка, 3D шарнирно покритие, като изместени са и регистрационните табели. Всичко е променено – огледала, ръкохватки, подпирачите на стъпалата. Джантите са поръчкови и изглеждат страхотно. Гумите са Avon като предната е с размери 180/55/17, а задната - 300/35/18.

Таблото е KOSO и е изцяло дигитално. Такава е и капачката на резервоара, която е от KURYAKIN. Тя показва оставащото гориво в резервоара, а е и снабдена и с индикатор за акумулатора.

Най-уникалното е фарът. Само един поглед е достатъчен, за да го запечатате в съзнанието си. LED стоповете също са поръчкови. За седалката са се погрижили от студио Vilner и работата, която са свършили, е прекрасна. Ауспухът е скъсен и издава уникален звук, който, естествено, е в законните норми за сила.

Двигателят си е оставен на 1800 кубика, от които са извлечени 125 конски сили. Което е достатъчно, тъй като този шедьовър не е направен, за да се разбива по пистите. "Черният ангел" е едно въплъщение на талант, творчество, прогрес и най-вече страст.

С една единствена дума – Angel!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 2
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 27.01.2012 | 23:39
2 Уникален Дзвер :)
от Не е посочен | 30.12.2011 | 16:08
1 ееееее... така ми се струва или дясното огледало е счупено :(
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ