Топ 10 най-шантави японски изобретения 4

25.07.2016, 14:15

В Япония хич не си играят

   
 
Топ 10 най-шантави японски изобретения

По принцип харесваме японците, защото са доста по-различни от нас. Да, някои техни забавления и интереси понякога ни се струват скандални, но за тях са си съвсем ок. Част от странностите в живота на съвременните японци са нестандарните джаджи, които се произвеждат от тяхната икономика. Те са страшно много и страшно изчанчени, затова ще се ограничим с класическо Топ 10 на най-странните от тях.

1. Мускулна мишка

1752747

Много от нас работят с компютри и прекарват голяма част от времето си седнали с мишка в едната ръка. Мускулната мишка обаче е изобретение, чиито автори твърдят, че ще помогне да натрупате мускулна маса, докато си цъкате. Как работи: Закачате "стимулиращата пластина" към онази част на тялото ви, която искате да развиете. Докато цъкате с мишката и я движите, изпращате леки електроимпулси, които карат мускула ви да се свива и отпуска. Не е ясно доколко тази джаджа е ефективна.

2. Вентилаторчета за мишници

1752748

Всяко лято мишничките ви са потни? Искате да премахнете това съвсем естествено неудобство? Снабдете се със специалното вентилаторче за мишници, дело на Thanko. Захранват се с батерии и се закачат на вътрешната част на ръкава. С едно зареждане могат да духат от 5 до 9 часа.

3. Изправяч на нос

1752750

Ако нямате пари за пластични операции, а Photoshop промените не ви се струват достатъчно трайни, то можете да изправите носа си с Hana Tsun Nose. Това е специално създадена пластмасова щипка, която се поставя на носа за 20 минути на ден. Честно, не знаем доколко е ефикасно, но поне със сигурност ще ви кара да изглеждате нелепо.

4. D Free - казва ти кога ти се ака

1752752

Изобщо не се шегуваме - това е съвсем истинско устройство. Малък сензор се поставя на стомаха и се свързва със смартфона ви чрез Bluetooth. Сензорът слуша за някаква активност в червата и когато тя се засили, ви праща съобщение, че трябва да се насочите към тоалетната...

5. Секс костюм

1752754

Струва 400 долара и включва очила за виртуална реалност Samsung, електронна машина за мастурбация Tenga и чифт силиконови гърди, които да си пипате, докато правите "секс". Може би си мислите, че подобни секс костюми се купуват само от яко закъсали девственици? Знаем само, че малко след като обявяват въпросния продукт, производителите му продават абсолютно всички бройки.

6. USB защита от полени

1752749

Ако сте алергични към полени, със сигурност ще се заинтересовате от този продукт. Той представлява нещо като шапка с яка и специален филтър пред лицето, който филтрира въздуха.

7. Приставка за миризми за iPhone

1752753

Включва се в iPhone-a ви и ви дава възможност да усещате различни миризми. Странното е, че можете да избирате измежду аромат на ребърца, телешко и картофки. Честно, не разбираме защо съществува подобна джаджа.

8. Устройство за премахване на врастнали нокти

1752756

Ако някога сте имали врастнал нокът, то знаете колко гадно е усещането. Е, вече има устройство, което се нарича Робот за оправяне на врастнали нокти. Само го поставяте на пръста и го оставяте да свърши работата. На нас това ни изглежда по-скоро като устройство за мъчение, отколкото като нещо, което помага на хората, но кои сме ние, че да съдим.

9. Лицев фитнес

1752751

Още една джаджа, която кара хората да изглеждат крайно нелепо. Нейните създатели твърдят, че ако я използвате, ще оформите възможно най-добрата си усмивка. За целта захапвате средата на този "фитнес уред" и започвате да клатите. Работата е много сериозна, щом и мега звездата Кристиано Роналдо е рекламно лице на продукта.

10. Личен караоке микрофон

1752755

С него можете да пеете у вас, без изобщо да се притеснявате, че съседите ви ще се разбунтуват. Слагате слушалките в ушите и започвате да пеете в специалната фуния, която улавя звуците, за да не ви чуват околните. Важното е, че вие се чувате и цялата музикална лудница си остава само в главата ви. Където, впрочем, винаги си е била.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ