Столът на Дионис е за двама

12.07.2011, 17:18

   
 
Столът на Дионис е за двама

Ако сте естет по душа и същевременно споделяте страстите и нравите на Дионис, то ние имаме специално предложение за вас!

"FOR2” от "After 6 Design Studio” е мултифункционален стол, проектиран от дизайнерът Сиа Занджани. Това уникално приспособление за дома ви дава възможност на вас и половинката ви да се настаните удобно, докато споделяте удоволствието от чаша бяло вино (избрахме бяло, защото все още сме в летния сезон). Във вътрешното отворено пространство можете да подредите над 15 бутилки вина и 8 винени чаши, като в допълнение остава свободно място и за малка колекция подбрани книги, списания или други домашни аксесоари.

Главните материали, използвани за направата на този удивителен дизайнерски проект, са шперплат от бреза и 100% вълнен филц. Всички детайли и цветови комбинации могат да се променят според желанията на клиента. Впечатляващият стол се продава на цената от 3 500 канадски долара и в случай, че сте заинтересовани, можете да се свържете директно с компанията на официалния им сайт.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ