Разкриха първия трейлър на играта „Harry Potter: Quidditch Champions“

30.07.2024, 12:24

+ ВИДЕО

   
 
Разкриха първия трейлър на играта „Harry Potter: Quidditch Champions“

Warner Bros. Games пуснаха първия геймплей трейлър за предстоящия "Harry Potter: Quidditch Champions".

Според Game Informer , "Quidditch Champions" включва режим на кариера за един играч, който позволява на играчите да се изкачат в ранговете на спорта. Всяка победа ги отвежда до по-големи, по-велики места, от Хогуортс до стадиона за Световната купа по куидич. Онлайн състезателен режим изправя отбори от реални играчи един срещу друг. Героите, които могат да се играят, включват Хари Потър, Рон Уизли и Драко Малфой, но можете също да създадете и персонализирате свои собствени спортисти, като използвате обширен създател на герои.

Играта стартира дигитално на 3 септември за PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One и PC. Предвижда се версия на Switch да стартира по някое време на този празник.

"Quidditch Champions" ще се предлага в две версии. Цифровото стандартно издание ($29,99) просто включва основната игра. Цифровите и физическите луксозни издания ($39,99) включват играта, House Packs за Slytherin, Hufflepuff, Ravenclaw и Gryffindor и 2000 злато в играта (спечелено в играта, тъй като Quidditch Champions няма микротранзакции). Пакетът на къщата включва кожа за метла, училищна униформа за пътуване и емблема на герба, представляваща всяка къща. Physical Deluxe Edition излиза в продажба на 8 ноември.

Освен това, Standard Edition ще стартира като PlayStation Plus заглавие на първия ден и ще бъде достъпно за абонати до 30 септември.

Феновете вече могат да поръчат предварително дигиталните издания.

ВИДЕО ТУК.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ