Пускат вдъхновена от Мики Маус игра на ужасите „Infestation 88“ (ВИДЕО)

02.01.2024, 10:00

Като за ЧНГ!

   
 
Пускат вдъхновена от Мики Маус игра на ужасите „Infestation 88“ (ВИДЕО)
Източник: Youtube

Най-ранната версия на Мики Маус вече е публично достояние от 1 януари 2024 г. и както мнозина предположиха, Nightmare Forge обяви свой собствен обрат на героя в призрачна обстановка.

Ето какво гласи официалното описание:

 През 1988 г. това, което се смяташе за епидемия от паразити, се превърна в нещо много по-зловещо. "Infestation 88" е епизодична кооперативна игра на ужасите за оцеляване за 1-4 играчи, в която вие и вашите приятели сте унищожители, призовани да лекуват тези мистериозни зарази.

Намерете източника: Разгледайте уникални местоположения и разкрийте историята зад началото на всяко заразяване. Намерете средства за достъп и отключване на нови области. Използвайте камери, за да следите активността. Поддържайте захранването, за да активирате различни системи. Намерете източника на всяка цена.

Лекувайте заразата: Използвайте разнообразни средства за унищожаване, за да овладеете огнището. Унищожете всички гнезда и чудовищни ​​демони, дебнещи навсякъде. Бягайте, когато можете, скрийте се, помогнете на приятелите си – просто не ставайте жертва на разпространението на заразата.

Оцелей: Пригответе се да се изправите срещу и елиминирате ужасяващо същество, като всеки епизод съдържа различен класически герой или градска легенда, отговорни за заразата."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ