Подигравка на века: BMW въвежда платен абонамент за функцията за затопляне на седалките

13.07.2022, 10:00

Скоро няма да можете да си отворите колите без да си платите допълнително!

   
 
Подигравка на века: BMW въвежда платен абонамент за функцията за затопляне на седалките

BMW предложи опция за месечен абонамент на своя корейски пазар, в която клиентите могат да плащат за физически опции като отопляеми седалки и отопляем волан. От 2020 г. BMW започна да въвежда месечни абонаменти за цифрови опции "Connected Drive", за да опипа почвата на различни пазари с различни функции в своя ConnectedDrive Store.

Е, поне месечните абонаменти не са задължителни. Отопляемите седалки се предлагат в четири опции: месечен план около $18, годишен абонамент, който струва $176 или тригодишен абонамент, който струва $283. А можете да закупите отопляемите седалки за постоянно на $406.

Подгряващите седалки в момента се предлагат в дигиталните магазини на BMW в страни като Обединеното кралство, Германия, Нова Зеландия и Южна Африка.

Други налични опции с месечни или годишни абонаменти са дълги светлини, софтуерът Driving Assistance Plus на BMW, отопляем волан и генератор на изкуствен шум, които се предлагат на различни цени.

След новината, в мрежата последваха разгневени и откровено подигравателни коментари. Според тях това е чиста подигравка към потребителите. Ето и някои от най-цwетущте коментари:

"Това трябва да е незаконно!"

"Скоро ще пуснат абонамент и за въздушни възглавници."

"Какво следва сега? Абонамент, който да ти позволява да заключваш колата или да сваляш прозореца?"

"Отвратително е, но се очакваше!"

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ