Новото лице на Audi Q5  5 Виж всички снимки

18.08.2011, 10:47

   
 

Британска прецизност в немска машина

Не знаем до колко сте запознати с Project Khan, но тези британци са машини. Експертната автомобилна компания е правила тунинг на грамади в индустрията като Aston Martin, Audi, Bentley, Bugatti, BMW, Ferrari, Jaguar, Maserati, Maybach, Mercedes, Porsche, Rolls Royce...И наистина се справят отлично.

След поредното им предизвикателство дойде време отново да изненадат почитателите си и автомобилните ентусиасти с представянето на Audi Q5. Разбира се, с обновена визия и много хъс за приключения.

За основа на дизайнерската си разработка Афзал Кан избира по-малкия брат на Q7 от по-спортната линия S и умело нахвърля идеите си върху него. С комбинация от механика, изработена до съвършенство, и изящно плавни линии в екстериора, перлено белия Audi Q5 S се разпознава от километри. Спортният му дух е уловен в разчупената предна броня, разширените калници, задния дифузьор и спойлера в задната част на покрива. В допълнение по-ниското окачване и 22-инчовите RSR лети джанти завършват идеално представата на Кан за спортен SUV. А смятаме, че до голяма степен тези модификации ще покрият и вашите изисквания за такъв вид автомобил.

В интериорнто пространство от Project Kanh са помислили повече за индивидуалните желания на клиента, като насърчават да експериментирате с богат набор от цветове в тапицерията.

Последното, което можем да кажем преди да ви препратим към официалния сайт за допълнителни данни по поискване, е цифрата, която гордо стои до луксозния автомобил с агресивно поведение на пътя – 44 875. И както най-вероятно очаквате, тази сума е в паунди.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 18.08.2011 | 10:58
1 Нахъсано зверче
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ