Нова бета версия на „Diablo 4“ през май

24.04.2023, 12:00

Изненада!

   
 
Нова бета версия на „Diablo 4“ през май

Изненадващо, ще видим бета тест на "Diablo 4" преди датата на пускане на играта на 6 юни, съобщава Blizzard Entertainment.

Следващата отворена бета версия на "Diablo 4" е планирана да се проведе от 12 до 14 май за събитие "server slam". Blizzard първоначално планира два бета уикенда през март, но това ще бъде още един шанс да тествате играта. 

Бета версията започва на 12 май в 19:00 българско време и завършва на 14 май в 19:00 българско време. Всички бета награди от предишни бета уикенд ще бъдат достъпни за играчите. Нивата отново ще бъдат ограничени до 20 и Blizzard казва, че обратната връзка и промените в баланса от предишните бета версии ще бъдат отразени в новата.

Според Polygon напредъкът от по-ранните бета уикенди няма да се пренесе в майската бета версия, а играчите ще могат да качват ниво до 20 — но след това ще спрат да печелят точки за способности, но все още могат да получат екипировка.

"Diablo 4" ще бъде пуснат на 6 юни за PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One и Xbox Series X. Играчите, които поръчат предварително "Diablo 4", ще получат достъп до играта още на 1 юни.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ