Дуейн Джонсън и Аули Кравало ще се завърнат за life-action римейк на „Моана“

04.04.2023, 11:29

Ще е интересно!

   
 
Дуейн Джонсън и Аули Кравало ще се завърнат за life-action римейк на „Моана“

Дуейн Джонсън обяви нов римейк на живо на "Моана".

Анимационният филм от 2016 г. беше хит за Disney, като спечели над 680 милиона долара в боксофиса. Новият филм ще бъде продуциран от Johnson, Dany Garcia и Hiram Garcia от Seven Bucks Productions и Beau Flynn от Flynn Picture Co. Според Deadline изпълнителните продуценти включват Auli'i Cravalho, гласът на Moana в оригиналния филм и Скот Шелдън от Flynn Picture Co. Джаред Буш и лидерът на самоанската индустрия Дана Леду Милър също ще участват в продукцията.

"Изпълнен съм с благодарност, че пренасям красивата история на "Моана" на големия екран на живо. Тази история е моята култура и тази история е емблематична за благодатта и воинската сила на нашия народ. Нося тази култура с гордост върху кожата си и в душата си и тази възможност веднъж в живота да се събера отново с Мауи, вдъхновена от маната и духа на моя покоен дядо, върховния вожд Питър Майвия, е дълбока за мен.", сподели Скалата.

Въпреки че е потвърдено, че Дуейн Джонсън се завръща в ролята на Мауи, Disney все още не са разкрили дали Кравальо също ще вдъхне живот на героя си в римейка.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ