Най-скъпата кола в "Бързи и яростни 7"

02.04.2015, 13:56

Автоманиаците ще я оценят

   
 
Най-скъпата кола в "Бързи и яростни 7"

Ако досега в "Бързи и яростни" колите бяха впечатляващи със своя уличен стил, в седмата част на поредицата, чието действие се развива в Обединените арабски емирства, пейзажът, както се сещате, е съвсем нов, а колите – по-красиви и по-скъпи.

Но нека ви разкажем малка част от сюжета: Семейството пристига в Абу Даби и моментално техните коли се променят - мъжкарят Дом се качва зад волана на Dodge Charger от 2015 г., любителят на интернационални коли Брайън подкарва син McLaren P1, Лети се качва на Dodge Viper от 2014 г., жълтото Ferrari 458 е за Тадж, а бялото Bugatti Veyron – за Роман.

Най-лъскавото бижу в короната на автопарка в Абу Даби обаче е W Motors Lykan Hypersport, струващ над 3 милиона долара, което се помещава в трезор в луксозен апартамент на 80-ия етаж на една от трите кули, извисяващи се над града. Тази неприлично скъпа и бърза кола е причината, заради която Доминик Торето и екипът му прекосяват половината свят. Но няма да ви издаваме повече...

Lykan-ът е сред най-бързите коли в света и е произведен в изключително лимитирана серия от седем броя през 2013 г. Тази кола не само е изключително скъпа, но притежава и луксозни персонализирани щрихи, като украса от бяло злато, диаманти или сапфири. Колата струва толкова много, че се налага да я заключат в трезор. Продуцентите на "Бързи и яростни" са изключително впечатлени от качествата на автомобила и когато идва време да избират колите за седмата част, изобщо не се колебаят и единодушно взимат решението да снимат Lykan-а.

За снимките координатора на колите МакКарти е успял да осигури пет реплики на оригинала. Те са свършили тежката работа, а истинската кола е използвана само за близки кадри. Подозираме, че този автомобил е бил най-обгрижваното нещо на снимачната площадка.

Предлагаме ви да гледате тематичното видео, посветено именно на тази автомобилна перла:

 

 

Впрочем вече можете да гледате "Бързи и яростни 7" в кината на 2D, IMAX и 4DX.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ