Най-мъжките играчки, които могат да се купят с пари

28.03.2016, 14:00

Мощ, сила и тестостерон

   
 
Най-мъжките играчки, които могат да се купят с пари

Тези вещи олицетворяват сила. Но не някакви си там 1000 конски сили или неподстригана брада и каса бира, а истински мъжки джаджи, които не са за мъже, които ползват 4 вида балсам за лице. Представяме ви царете на мъжките играчки - ще останете впечатлени.

1. Много, ама много голяма моторна резачка

На вашето внимание е Stihl MS 880 Magnum или с прости думички - двуметрова моторна резачка. Двигателят е 6,4 кВт, (за сравнение: професионалните моторни резачки са по 2,5 кВт) и с един замах реже дърво с диаметър от половин метър. Има и антивибрационна система за създаването на илюзията, че сте в безопасност.

1674732

2. Много мощен фенер

Фенерът Wicked Lasers Flashtorch е 30-сантиметрово чудовище с 4100 лумена, за секунда пали хартия, а за няколко минути пече обяд. За да не пробиете дупка в някой приятел, фенерът разполага с някаква защита, на която ние много не вярваме.

 

 

3. Царят на арбалетите

За да заредите Scorpyd Velocity, ще ви е нужно натоварване от 75 килограма. Стрелата, която ще изстреляте, ще се движи със скорост от 129 м/с и ще е достатъчно мощна да убие елен от 182 метра. В случай че си го купите за самозащита или да се пазите от зомбита, помнете - арбалетът удря здраво, но много бавно се презарежда.

1674733

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ