Надуваема ирландска кръчма

15.09.2016, 12:45

Какво може да е по-хубаво от ирландски пъб в задния двор?

   
 
Надуваема ирландска кръчма

"Ирландец излиза от кръчмата". Това е един от най-кратките, но и истински вицове, защото ирландците никога не излизат от там. Те обичат да си пийват и това е не просто всеизвестен факт, ами и една от причините ирландските пъбове да са широко разпространени по цял свят. 

Но в случай, че няма такъв наблизо, хората от The Paddy Wagon Pub са се погрижили това да не е проблем. По примера на надуваемите замъци от детството, тази бостънска компания предлага надуваем пъб в два размера, който да внесе ирландска атмосфера във всяко домашно парти. Както се казва, ако Джак не може да отиде при кръчмата, кръчмата ще отиде при Джак.

1777521

С капацитет от до 80 човека за по-голямата версия, надуваемата кръчма разполага с всичко, което се очаква от един ирландски пъб - бар, тухлена зидария, комини и огнище (не истинско, разбира се). От клиентите се изисква единствено да се заредят с автентична ирландска музика и много алкохол и мезета, като компанията предлага помощ и в това отношение - традиционни ирландски ястия, уиски, жива музика, DJ-и и дори ирландски танцьори.

За съжаление The Paddy Wagon Pub оперира само в САЩ и няма как да си направим поръчка за България, но дано в скоро време някой тук да вземе идеята и да започне да предлага тази услуга, защото поне ние със сигурност бихме били заинтересовани!

1777526

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ