На това му се казва меч

02.09.2011, 12:34

Жесток!

   
 
На това му се казва меч

Имаме си вечни любими неща като бирата, футбола и "Междузвездни войни". Първото и второто си ги набавяме с похвална редовност, но третото остана в любимите ни спомени. До днес. Оказа се, че вече можем да се сдобием с почти истински джедайски меч - Ultimate FX Lightsaber. Казваме почти, защото единственото нещо, което не може да прави, е да разсича разни хора, изпречили му се на пътя. Цената на меча е 35 долара и може да бъде закупен от Hasbro.

Нямаме търпение да си поръчаме няколко и да ги размятаме из офиса. Дори няма да се налага да издаваме инфантилно звуци с уста, защото производителят е помислил и за това. При размахване мечът "звучи" точно като в "Междузвездни войни", а при съприкосновение с друг предмет или човек звукът е все едно два меча са се срещнали. Жестоко!

Вече ни сърбят ръцете, а все още не можем да вземем решение какъв точно меч да си поръчаме - червения на Дарт Вейдър, зеления на Люк Скайуокър, лилавия на на Мейс Уинду или синия на Анакин. Накрая май ще си вземем всички и тогава колежките ще бъдат притискани до стената с репликата: "Силата е с нас, а ти какво имаш?".

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ