Мащабно кретенични играчки за туристи

06.10.2014, 16:21

Зиме с торбичка, лете с абичка!

   
 
Мащабно кретенични играчки за туристи

Мъдростта народна, калена не в една и две идиотски ситуации, казва: "Зиме с торбичка, а лете с абичка". И понеже смятаме да си изходим тезата именно от тази философска продукция на дедите ни, днес ще ви покажем няколко странни, но полезни джиджавки за пътешественици, които ще облекчат нуждите ви по време на път. Или пък не.

Мочател за жени

1405733

1405734

В случай, че сте дама и не обичате да заставате кожа о пластмаса със седалките на обществените тоалетни или пък просто искате да разберете какво е да "чишкате" като мъж - Уринела е за вас!

Мобилно биде за пътешественици

1405736

Още един дамски атрибут, който срещу 80 долара ще хигиенизира вашите най-съкровени места...

Антирентгенови лепенки за интимности

1405738

Писна ли ви персоналът по летищата да преглъща жадно, оглеждайки рентгеновия еквивалент на интимните части на половинката ви? Сега вече можете да я облепите с цензуруращи лепенки, които ще изгонят рентгеновите лъчи от местата, на които не им е писано слънцето да ги огрява.

1405740

Кутийка за банани

1405742

Защото как така бананите ви ще са без кутийка! Ами ако ги смачкате? Пък и гофрираната и ергономична форма на въпросните кутийки видимо е съобразена с човешката анатомия... 2 в 1 (познайте кои две в кое едно...)?

Неразливащ държач за напитки

1405744

Още една джаджа от изключителна важност за всеки меджународен скитник! С този нивелиран държач за чашки и бутилки никога няма да си разливате течностите по летищата.

Частна "тъмна стаичка" за самолети

1405746

Създадена на принципа на забитата в земята щраусова глава, тази своеобразна "тъмна стаичка" ще ви осигури така желаните 20 см. лично пространство, в случай че попаднете на скапан пътник в самолета.

Яке с климатик

1405741

Още едно потвърждение на правилото "лете с абичка". Тази "абичка" е призвана да се носи в най-горещите летни дни, защото в нея е вграден климатик. Ще приличате на оня тлъстак - талисмана на Мишелин, но пък няма да умрете от непосилно високи температури.

Лигавник-кутийка за храна

1405737

Защото двете неща могат да бъдат едно цяло и да предпазят дрехите от хранителните ви навици.

Джапанки с вграден металодетектор

1405743

Безценно пособие за плажовете на Слънчев Бряг.

Подпирачка за спящи кратуни

1405735

Само срещу 46 долара вратът ви ще бъде освободен от непосилната тежест на вашата глава и ще можете да си подремнете спокойно. А ергономичната форма, наподобяваща шина за счупен врат, дори ще накара по-съвестните пътници да ви отстъпят мястото си!

Чантонетка

1405739

За да си пърхате по летищните коридори върху собственото си куфарче.

Лицекини

1405747

Еволюция на дамския бански: Бикини, монокини, лицекини... В случай, че не искате главата ви да почервенее като домат от жарките слънчеви лъчи.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ