Какво знаем за азиатския производител на 5G смартфони VinSmart?

08.10.2019, 15:00

Интересно!

   
 
Какво знаем за азиатския производител на 5G смартфони VinSmart?

Все повече хора с ентусиазъм тестват продуктите на азиатския пазар, защото са качествени и стилни, колкото западните, но струват по-малко. Напоследък виетнамската компания VinSmart става все по-популярна по този повод.

Кои са те всъщност?

Това е виетнамска компания, която произвежда оборудване в различни области: индустрия, развлечения, здравеопазване, селско стопанство и други. Това е най-голямата частна корпорация във Виетнам, която навлиза на световния пазар.

В продажба ще бъдат пуснати четири модела телефони: Vsmart Bee, Vsmart Star, Vsmart Joy 2+ и Vsmart Live.

 

5G джаджите на Vsmart принадлежат към петото поколение мобилни комуникации. Основната им промяна в скоростта е, че ще работят дори по-бързо от предишните 3G и 4G. Те отговарят на всички европейски стандарти и не отстъпват по качество на западните устройства. Смартфоните Vsmart са неразделна част от бъдещата екосистема, оборудвана с изкуствен интелект.

 

Vsmart Joy 2+

2187277

Впечатлява с широка палитра от блестящи калъфи в 3 цвята: син малахит, розов залез и бореали. Впечатлени сме от 8-ядрения процесор Snapdragon 450 (1.8 GHz), двойната камера (13 MP + 5 MP), 8 MP предна камера, големият екран с диагонал от 6.217 '' и най-силната 4530 mAh батерия с бързо зареждане. Паметта е 32 GB.

Vsmart Live

2187275

Смартфон с тройна камера 48 MP. Той има 6.2 ″ FHD + AMOLED екран без рамки. Дисплеят дава ултра ярки контрастни цветове. Моделът има висока енергийна ефективност. Можете да отключите телефона с пръстов отпечатък, сензорът е вграден директно в дисплея. Мощната производителност се осигурява от 8-ядрен процесор. Паметта на телефона е 64 GB. Той е представен в черно, синьо и бяло и седеф.

Vsmart Bee

2187274

 Името "пчела" се появява в името с причина - това е доста пъргав модел с 4-ядрен процесор. В него са вградени 2 камери с 8 и 5 MP. Операционна система - Android Go 8.1. Батерията е оценена на 2500 mAh, тоест при интензивна употреба ще издържи 12 часа. Това е доста компактен модел с диагонал 5,45 ''. Купувачите ще бъдат впечатлени от елегантен дизайн и стилни цветове - черно и синьо.

Vsmart Star 

2187273

Подходящ за "модни икони", които искат да изпъкнат със смартфон - холографският блясък на калъфа и стилната изрязана форма на капка за предната камера ще помогнат за това. Има 3 цвята: лазурно синьо, коралово и черно. Сред смартфоните в този сегмент той се откроява с Qualcomm, който гарантира бързата работа на устройството. Телефонът поддържа бързо зареждане. Устройството има двойна основна камера.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ