Какви са основните функции на iPhone 12 и колко ще струва?

15.10.2020, 13:00

Никак няма да е евтин, за съжаление!

   
 
Какви са основните функции на iPhone 12 и колко ще струва?

На 13 октомври Apple представи новия iPhone 12. Днес ще ти покажем какви са предимствата и новите функции. По-долу ще видиш и цените на новия модел, сравнен с предходните няколко модела.

Какво е новото в iPhone 12?

Apple предсатви общо четири модела: iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max. Единствената разлика между тях е в размера и капацитета на батерията, а Pro има и трета камера отзад.

Нов дизайн

Ъглите на смартфоните са по-рязко дефинирани, така че приличат повече на iPhone 4, 5 и SE. Единственото, което е останало от по-късните модели е изпъкналата камера.

5G

Тази функция е по-полезна за тези, които използват телефон в САЩ, тъй като 5G вълните все още се хващат рядко. Сигналът ще увеличи скоростта ни в интернет и ще се радваме на добър Wi-Fi сигнал.

A14 Bionic процесор

Благодарение на подобрения процесор телефонът ще работи по-бързо, но капацитетът на батерията няма да се промени. Моделът разполага и с вградена система Neural Engine, която подобрява детайлите на изображенията след заснемане.

Трайно стъкло

Apple използва технологията Ceramic Shield. Според производителя това намалява вероятността от счупване на екрана до 4 пъти.

Безжично зарядно

Калъфът има вграден магнит, който се привлича от безжичното зарядно устройство MagSafe. Между другото, адаптерът, подобно на слушалките, няма да бъде включен в комплекта - така Apple се грижи за околната среда

Разширена камера

Тя ще снима по-добре на тъмно и при слаба светлина благодарение на невронни мрежи, които ще усъвършенстват картината след заснемане.

Сега нека си дойдем на думата и да видим колко по-скъп е новият модел от предишните няколко.

2252804

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ