Каква жена привлича вашата кола?

Нека разберем!

   
 
Каква жена привлича вашата кола?

Колите може да не определят кой сте, но те описват части от вашата личност, вашата страст и типа жена, която ви привлича. Каква жена привлича твоята кола?

1. Land Rover

2380772

Тази жена на открито е атлетична и готова за предизвикателство. Ако се катериш в Йосемити, тя те гледа от лицето на Ел Капитан, докато ти може да пожелаеш да останеш в колата. Искате да направите шофиране през уикенда през Outback? Land Rover е готов. Тя е готова. Или може би искате Prius обратно...

2. Rolls Royce Wraith

Както самата кола, тази жена е елегантна и стилна. Един типичен ден навън може да включва закуска в Лагуна, обяд в Бевърли Хилс и вечеря в Малибу. Тя смята, че високите токчета са като обувките за тенис. Бъдете внимателни: 300 000 долара плюс, които харчите за Rolls, може да не са всичко, което й се разминава.

3. Ferrari 458 Italia

2380771

Тази дама е спортна, създадена за сини дънки и диаманти с неоспоримия привкус на всичко красиво. Усмивката и очите й разкъсват сърцето точно като линиите на 458. Винаги държиш Ферарито, но купуваш Ленд Роувъра, количката и боядисваш детската стая в какъвто цвят тя иска.

4. Porsche 911

Тя не е глупава, интелигентна и разбираща в бизнеса. Обича хубавата книга и разговорите, но е и спонтанна. Тя е изтънчена и не губи време в игри на ума. Това, което виждате, е това, което получаваш. Тя винаги е отворена за вечеря на спасителна кула или тихо шофиране нагоре по брега.

5. Lamborghini Aventador
2380770

Тя е от мистериозния тип Жена котка. Купихте Aventador, защото смятахте, че можете да управлявате 700 к.с. Сега ще трябва да извикате своя вътрешен Батман и да купите помощния колан. Тази дама е независима и с нея трябва да се работи внимателно, но е лоялна и желае да се бори рамо до рамо с престъпността… ако се справите с предизвикателството.

Така че следващия път, когато търсите кола, помислете отвъд обичайната информация като цена и задължителни характеристики. Вие не просто пазарувате за вид транспорт; вие пазарувате за вашето бъдеще. Определено си заслужава инвестицията.

 

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ