Как да върнем старите снимки във Facebook?

08.02.2012, 18:11

   
 
Как да върнем старите снимки във Facebook?

Днес се събудихме с новината, че в социалната мрежа Facebook е настъпила поредната промяна. Тихомълком отрядът маймунки или хамстери на Марк Зукърбърг е изкопирал най-нагло изгледът на снимките от Googlе+ и го е въвел във Facebook.

С две думи, благодарение на новия изглед на галериите, вече не е нужно да скролвате до края на страницата, за да прочетете всички коментари, а самата снимка се преоразмерява, така че да пасне на големината на прозореца, в който я разглеждате.

Ако обаче сте против подобни промени и искате да си гледате снимките, както досега, то, поне за момента, има няколко начина, по които можете да го направите:

  • Докато гледате снимката в новия изглед натиснете "F5" на клавиатурата или кликнете върху бутончето за презареждане на страницата. Това би трябвало да ви зареди снимката наново, но в стария изглед.
  • В полето с адреса на страницата (снимката) премахнете частта "&theater" от URL адреса на снимката.
  • Най-лесният начин обаче е да задържите "Ctrl" копчето на клавиатурата и да кликнете върху снимката, която искате да отворите. Така тя ще се зареди в нов подпрозорец, но по стария начин, с който сте свикнали.

Възможно е след време тези съвети да не дадат резултат, но поне засега имате алтернатива на наложеното от Facebook ново снимково статукво.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ